Лангустини запечені в духовці з часником

Як смачно зробити Лангустини запечені в духовці з часником простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Несу вам ще один рецепт новорічної закуски. Запечені лангустини досить просто і швидко готувати, а в підсумку виходить ароматне, ніжне, смачне і соковите блюдо.

Інгредієнти

Лангустини – 800 гр.
Соус песто – 1 ст. л.
Масло вершкове – 1 ст. л.
Часник – 1 зубчик

Лангустини запечені в духовці з часником покроковий рецепт

1. Лангустини попередньо розморозити. Дозвімовити ножицями панцир зверху вздовж спинки і видалити кишкову вену. Промити ракоподібних і дати стекти з них зайвої влаге.
2. Кожен надріз начиняємо соусом песто. Вершкове масло змішайте з часником. Лангустінов укласти у форму, зверху викласти часникове масло.
3. Надсилайте форму в розігріту до 200С духовку хвилин на 10-15 хвилин. Подавати з запалі з жару, полив соком половини лимона.