Гуляш з яловичини з підливою в мультиварці

Як зробити гуляш з яловичини з підливою в мультиварці редмонд простий рецепт. Так, я знаю, що справжній гуляш це дуже густий суп з великою кількістю м’яса. Але для мене гуляш назавжди залишиться ось таким м’ясом в густий заливці. З картопляним пюре, звичайно😊, як робила мама і бабуся. Називаючи це блюдо “гуляш”. Отже я роблю гуляш в мультиварці. Напевно, справжній угорський гуляш не роблять в мультиварці🤣, а може угорські господині теж спрощують собі життя на кухні і цілком собі готують гуляш в це диво техніки 😁😉.

Інгредієнти

500 гр яловичини або телятини
парочку порізаних цибулин
парочку морквин
3 ст. л томатної пасти
3 ст. л борошна

Гуляш з яловичини з підливою в мультиварці покроковий рецепт

1. Беремо 500 г яловичини або телятини, нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо на сильноразогретой сковороді 5 хвилин, до утворення рум’яної скоринки. Додаємо пару порізаних цибулин і стільки ж моркви. Обсмажуємо. Додаємо 3 ст. л. томатної пасти, 3 ст. л муки.
2. Все перемішуємо. М’ясо з овочами перекладаємо в каструлю і заливаємо водою так, щоб м’ясо було їй покрито. Солимо, додаємо мускатний горіх, коріандр, чорний і запашний перець, лавровий перец.
3. І готуємо на режимі “гасіння” 1,5 години. Подавати можна з будь-яким гарніром, але картопляне пюре це любов на віки 😍.