Відкриті голубці з капустою, курячим фаршем і помідорами

Голубці відкриті СМАЧНІ і дуже СОКОВИТІ. Як зробити Відкриті голубці з капустою, курячим фаршем і помідорами рецепт від Ольги Матвій.

Інгредієнти

Качан капусти – 1.5 кг
Рис пропарений – 50 г
Сіль за смаком
Цибуля – 2 шт.
Морква – 1 шт.
Часник – 5-6 зубчиків
Зелень – 30 г
Курячий фарш – 500 г
Перець за смаком
Паприка – 1 ч. л.
Помідори – 2 шт.
Вода – 150 мл
Сметана – 150 г
Цукор – 2 ч. л.

Відкриті голубці з капустою, курячим фаршем і помідорами покроковий рецепт

1. Качан капусти проварити до м’якості в підсоленій воді 7-10 хвилин. Пропарений рис варити у великій кількості підсоленої води 5 хвилин, воду злити. Цибулю нарізати кубиками, зверху натерти моркву, посолити, поперчити, налити трохи олії і обсмажити до полуготовности.

2. Відправити у фарш, додати рис, сіль, перець за смаком, паприку і часник. Капусту надрізати навколо качана, розібрати на листи, кожен поділити навпіл, загорнути по 1 ст. л. фаршу, підвертаючих тільки з тонкого м’якого краю. Скласти на деко попарно, відкритою частиною один до другу.

3. Помідори перебити блендером, додати воду, сметану, сіль, цукор і вилити на голубці. Готувати в духовці при 180-200° 40-45 хв. Посипати голубці кропом перед подачей.