Паста з гарбузовим соусом з вершками і сиром

Як зробити Пасту з гарбузовим соусом з вершками і сиром рецепт простий.

Інгредієнти

КБЖУ на всю порцію:
508,1/20/67,2/17,7

• 75 р. сухих макаронів

Гарбузовий соус:
• 130 р. гарбузового пюре
• 100 мл. вершків 10%
• 25 г. твердого сиру (ісп. сир Gouda)
• пармезан
• часник + оливкова олія (для смаження)
• сіль, мелений чорний перець
• паприка
• карі

Паста з гарбузовим соусом з вершками і сиром покроковий рецепт

1. Макарони відварити. Попередньо приготувати гарбузове пюре. Для цього гарбуз очистити від шкірки і насіння, нарізати на кубики, поставити в мікрохвильовку на 3 хвилини, перешкодити і поставити ще на 2-3 хвилини, потім гарбуз подрібнити блендером. Також гарбуз можна відварити або запекти в духовці, в цей раз я робила саме так. ⠀
2. Твердий сир натерти на тертці, часник обсмажити на сковороді, додавши кілька крапель оливкової олії. Інгредієнти для гарбузового соусу додати в чашу для блендера до гарбузовому пюре, добре збити до однорідності. ⠀

3. Спеції додати за смаком. ⠀ Гарбузовий соус вилити до гарячими макаронами, перемішати, викласти на тарілку і посипати пармезаном. ⠀ Рекомендую їсти пасту гарячої🤤 ⠀ Приємного апетиту!