Паста з індичкою, грибами у вершковому соусі песто простий рецепт.
Інгредієнти
▫️Макарони 100 р
▫️Філе індички (у мене було філе стегна), можна замінити на куряче філе 150 г
▫️Печериці 3 великих гриба
▫️Соус песто 2 ч. л.
▫️Вершки 20% 80-100 р
▫️Часник 2 зубчики
▫️Олія оливкова 1 ст. л.
▫️Сіль за смаком
▫️Сир, в ідеалі за смаком пармезан
Паста з індичкою, грибами у вершковому соусі песто покроковий рецепт
1. Відварюємо макарони в солоній воді на хвилину менше, ніж вказано на упаковці. Пару ополоників води з-під макаронів залишаємо, вона нам знадобиться для соусу. Дрібно нарізаємо часник, а гриби і індичку нарізаємо невеликими кусочками.
2. В сковорідці розігріваємо ложку олії і обсмажуємо часник приблизно хвилину до аромату. Додаємо гриби і смажимо близько 7 хвилин, далі викладаємо в сковорідку шматочки індички і тушкуємо все разом 5-7 хвилин. При необхідності можна додати трохи води з-під пасты.
3. Додаємо соус песто, перемішуємо, вливаємо вершки і ополоник води, в якій варилася паста, солимо, перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні 1-2 минуты.
4. В кінці додаємо готові макарони, посипаємо тертим сиром, добре перемішуємо і знімаємо з плити. Викладаємо пасту на тарілку, за бажанням посипаємо ще трохи сиром і насолоджуємося. Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇