Роман з телятини по римськи з соусом марсала

Як смачно зробити Роман з телятини по римськи з соусом марсала Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. рецепт з книги Гордона Рамзі “Швидко і смачно: 100 рецептів за 30 хвилин або менше”.
Цю версію “saltimbocca alla Romana” подають в Union Street Cafe (USC), класичне італійське блюдо з телятини і листя шавлії, покритих прошутто. Нежирна Телятина, тому загортають її в шинку захищає м’ясо від висихання під час приготування. В Америці загортають ескалопи в Спек (копчена або маринована свиняча грудинка) і кладуть шматочок сиру таледжіо для додаткової пікантності. Соус Марсала об’єднує всі разом насиченою солодкістю, створюючи приголомшливе блюдо за дуже короткий час.

Інгредієнти

На 2 порції:

4 ескалопи з телятини (всього близько 350 г)
100 г сиру таледжіо
8 листків шавлії
4 тонких скибочки спека
200 г дрібної зеленої квасолі
30 г звичайної борошна
60 г вершкового масла
Оливкова олія для смаження
120 мл вина Марсала
200 мл курячого бульйону
Морська сіль і мелений чорний перець

Роман з телятини по римськи з соусом марсала покроковий рецепт

1. Помістіть кожен ескалоп між двома листами харчової плівки і розрівняйте молотком для м’яса або качалкою. Розріжте таледжіо на 4 рівні частини і покладіть по одному шматку на кожен ескалоп, потім 2 листків шавлії. Загорніть ескалопи в скибочки спека і покладіть в холодильник на 5 минут.
2. Тим часом закип’ятіть чайник і наріжте зелену квасолю. Дістаньте телятину з холодильника і посипте кожну невеликою кількістю борошна. Поставте дві великі сковороди на сильний вогонь і, коли нагріються, додайте чверть вершкового масла і трохи оливкової в кожну сковороду.
3. Коли масло розтане і почне пузиритися, покладіть по два ескалопи в кожну сковороду сирної стороною вниз і готуйте 3 хвилини до золотистого кольору і хрусткої скориночки. 6. Налийте кип’ячену воду в каструлю, знову доведіть до кипіння і варіть зелену квасолю 3-4 хвилини до готовности.
4. Переверніть ескалопи і готуйте ще близько 30 секунд. Перекладіть їх на блюдо і тримайте в теплі. Налийте по половині марсали в кожну сковороду, потім перелийте в одну і уварите до стану глазури.
5. Додайте курячий бульйон і уварите до консистенції соусу. Додайте вершкове масло, потім приправте сіллю і перцем за смаком. Подавайте на теплих тарілках із зеленою квасолею і збризніть соусом Марсала.