Страва Рамен японська локшина

Рамен – популярне в Азії блюдо, родом з Японії. Це і локшина і суп одночасно🤗 Дуже ситно і дуууже смачно🔥 Блюдо Рамен японська локшина простий рецепт. Рекомендую👍🏻 🍜А ще рамен – прекрасна модель! Його так цікаво збирати і фотографувати❤️

Інгредієнти

(на 2 порції):
1. Локшина пшеничне рамен для варіння – 250 гр
2. Шинка – 6 слайсів
3. Яйце – 1-2 шт.
4. Імбир (корінь) – 2-3 см
5. Кунжут (білий і чорний) – 2 ч. л
6. Цибуля зелена – кілька пір’я
7. Соєвий соус 50 мл
8. Томатна паста – 1 ст. л
9. Кунжутне масло – 1-2 ст. л
10. Морква – 1 шт
11. Цибуля ріпчаста – 1 шт.
12. Часник – 2 зубчики
13. Перець чилі (за бажанням)
14. Сіль, мелений чорний перець за смаком

Страва Рамен японська локшина покроковий рецепт

1. У казані або каструлі з товстим дном і обсмажити на середньому вогні дрібно нарізану моркву, часник і цибулю, приправивши сіллю і перцем. Потім додати чилі для гостроти (за бажанням), томатну пасту, соєвий соус, імбир і тушкувати ще 2-3 минуты.
2. Додати окріп (близько 1 літра) і тут же спустити локшину. Локшину варити 4-5 хвилин або згідно інструкції на упаковці. При варінні постійно помішувати і піднімати локшину з бульйону, таким чином вона насититься киснем, стане пружною і не разварится.
3. У цей час відварити яйця всмятку. Для цього покласти їх у каструлю з холодною, підсоленою водою, довести до кипіння і варити 3-4 хвилини. Кунжут злегка обсмажити на сухій сковороде.
4. Подавати рамен в піалі, прикрасивши слайсами шинки, кунжутом, зеленою цибулею і яйцем, розрізаним навпіл. Ваш рамен готовий! Приємного апетиту!