Смажені гриби, підосичники на сковороді з цибулею

Як смачно зробити Смажені гриби, підосичники на сковороді з цибулею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Сьогодні я покажу як можна посмажити підосичники, як це зробити якщо є ось такі грибочки підосичники маленькі, міцні, в смаженому вигляді вони дуже смачні.

Інгредієнти

Гриби
Цибулю
Рослинна олія
Сіль за смаком

Смажені гриби, підосичники на сковороді з цибулею покроковий рецепт

1. Розповім як я це роблю, от гриб, підосичник, на зрізі він трошки синіє, для початку потрібно порізати гриби, я порізала капелюшки ось такими шматочками, товщиною десь близько 1 сантиметра, може бути трохи менше, порізала ніжки. Склала грибочки в друшляк і тепер промиваю їх під проточною водою, дамо грибочком стекти, це гарні, смачні і ароматні лісові гриби, їх не потрібно відварювати перед смаженням і також їх не треба ошпарювати окропом, щоб не пішов весь їх лісовий аромат.

2. На розігріту сковорідку з олією викладаємо грибочки, їх потрібно трохи посолити, спочатку готую гриби на сильному вогні, можна також закритий кришкою але через 3 хвилини гриби виділяють вологу і зменшуються в розмірі, у цей момент потрібно зменшити вогонь до середнього і продовжити їх готувати під кришкою, пройшло 15 хвилин, гриби практично готовы.

3. Рідина випарувалася, залишилося тільки масло, в цей момент до грибів можна додати дрібно порізану цибулю, ну ось і все, грибочки готувалися в цілому приблизно 25 хвилин, ось таке блюдо у нас вийшло, в підсумку ці гриби дуже смачні, можна сказати делікатес)) сподіваюся вам сподобалося це відео, бажаю всім приємного апетиту!