Ніжні котлетки у вершковому соусі в духовці

Ніжні котлетки у вершковому соусі в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

Фарш 600 г (краще всього використовувати фарш червоного м’яса курки)
Цибуля 150 р
Морква 150 г
Часник 20 р
Масло вершкове 45 р
Яйце 1 шт
Паприка 1/3 ч. л.
Орегано 1 ч. л.
Суміш перців 1/2 ч. л.
Сіль 1 ч. л.
Сир твердий (пармезан) 30 р

Вершкова заправка:
300 г Вершки (20-30%)
Сіль 1/2 ч. л.
чорний Перець 1/2 ч. л.
Мускатний горіх щіпка
Часник сухої 1/2 ч. л.

Ніжні котлетки у вершковому соусі в духовці покроковий рецепт

1. На вершковому маслі обсмажуємо до м’якості цибулю, часник і моркву. Даємо трохи охолонути і змішуємо з фаршем.

2. До фаршу додаємо яйце і спеції, добре перемішуємо. Для заливки змішуємо вершки, сіль, перець, мускатний горіх і сухий чеснок.

3. З фаршу формуємо котлетки і викладаємо їх на деко, вливаємо заливку і присипаємо тертим пармезаном. Прибираємо в духовку розігріту до 180° на 25-35 хвилин (час залежить від вашої духовки і розміру котлеток).