Смажений свинячий стейк в томатному соусі на сковороді

Як зробити смачний Смажений свинячий стейк в томатному соусі на сковороді рецепт простий. М’ясо алла-пиццайола – традиційний і дуже простий рецепт італійської кухні. Цей рецепт стейків в томатному соусі універсальний, і підійде як для вечері в будній день, так і для святкового застілля

Інгредієнти

свинина – 3 стейка (по 200-250 гр)
рослинне масло – 2 ст. л.
вершкове масло – 20 гр
цибуля – 1 головка
рубані помідори у власному соку – 450 гр
Італійські трави – 1 ч. л.
пластівці чилі – 1/4 ч. л.
сіль – 0.5 ч. л
цукор – 0.5 ч. л

Смажений свинячий стейк в томатному соусі на сковороді покроковий рецепт

1. Стейки посоліть і поперчіть з двох сторін. Розігрійте рослинне і вершкове масло. Обсмажуйте м’ясо з двох боків до золотистої скоринки, приблизно по 5-6 минут.

2. Приберіть стейки під фольгу. Наріжте цибулю. На сковороді, де готувалося м’ясо, обсмажте цибулю протягом 3-4 хвилин. Додайте помідори, сіль, італійські трави, пластівці чилі і сахар.

3. Варіть соус під закритою кришкою на 1-2 хвилини. Викладіть м’ясо в соус і тушкуйте 10-15 минут.

4. Приємного апетиту!