Паста з тунцем, карамелізованими цибулею і базиліком

Як смачно зробити Пасту з тунцем, карамелізованою цибулею і базиліком простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дуже проста і смачна паста – відмінний варіант для швидкого вечері або обіду🍝

Інгредієнти

– 1 невелика цибулина (краще червона)
– консервований тунець (1 банку)
– 250-275 гр протертих томатів
– Пучок свіжого базиліка
– Паста (будь-якої форми)

Паста з тунцем, карамелізованими цибулею і базиліком покроковий рецепт

1. Тонко нарізаємо цибулю, обсмажуємо пару хвилин на оливковій олії, додаємо 1/2 год л цукру і дрібку солі, готуємо ще 3 хвилини Додаємо тунець, вливаємо томати, кладемо листочки свіжого базилика.

2. Тушкуємо соус пару мінус і з’єднуємо з пастою – не забудьте додати 1/2 ополоника води, в якій варилися макароны.

3. Все перемішуємо, уварюють разом 1 хвилину – і можна подавати:) В Італії не прийнято додавати сир в пасту з рибою, але, якщо хочеться, обов’язково зробіть це))

Відео рецепт 👇