Жульєн з грибами лисичками і сиром брі в духовці

Жульєн з грибами з лисичками і сиром брі в духовці простий рецепт. Відпад як смачно, поки сезон лисичок раджу спробувати. Можна додати курячу грудку або стегно, буде повноцінний вечерю.

Інгредієнти

На дві порції

1 цибулина
250 гр. лисичок (ін. грибів)
2 ложки сметани
0.5 стл борошна + 2 стл води
70 гр. сиру сулугуні (або ін)
+ сир брі (камамбер), 1 упаковки вистачить на велику форму
сушені трави у мене базилік

Жульєн з грибами лисичками і сиром брі в духовці покроковий рецепт

1. Смажимо цибулю, додаємо гриби, смажимо близько 7 хв. вода випарується і гриби трохи підрум’яняться. Весь секрет у тому, щоб соус був однорідним, щоб сметана (вершки) не розшарувалася для цього змішую половину столової ложки борошна і пару ложок води до однородности.

2. Додаємо пару ложок сметани до грибами, і борошно, розведену у воді, перемішуємо, тушкуємо минуту.

3. Перекладаю в форму для запікання, посипаємо сиром, нарізаємо тонко сир дор блю і укалываем також поверх сиру сулугуні. Посипаємо сушеним базиліком і запікаємо при 180 гр. 15 мин.

Відео рецепт 👇