Рулет зі свинини з беконом в духовці

Як смачно зробити Рулет зі свинини з беконом в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Свинтус в свинтусе з песто. Як щодо того, щоб зарулетить свина в беконі? Та не просто, а з начинкою з песто з в’яленими томатами. Для цих цілей пропоную взяти вирізку. Чомусь ця ніжна і майже дієтична частина хрюкли не користується популярністю. Що в корені неправильно.
Є тонкий момент, що всю дієтичність ми нівелюємо використанням бекону. Ну та й дідько з нею. Ніжність залишилася, а з беконом все виходить набагато смачніше. Плюс він дасть додаткову страві соковитості.

Інгредієнти

– 1 кг свинячої вирізки
– 140 г в’ялених томатів
– 100 г твердого сиру
– 50 г смажених кедрових горішків
– 10-12 скибочок бекону
– великий пучок базиліка
– оливкова олія
– блендер з чашею

Рулет зі свинини з беконом в духовці покроковий рецепт

1. Подрібніть в блендері до однорідності томати, базилік, сир, горішки і 1 ст. л. оливкової олії. Зробіть на м’ясі уздовж по центру глибокий надріз. Розкрийте м’ясо книжкою, накрийте плівкою і добре отбейте.

2. Особливо не захоплюйтеся, інакше є шанс порвати м’ясо на дві частини. Вистеліть на робочу поверхню харчову плівку, викладіть внапуск бекон шириною в шматок м’яса. На нього викладіть свинтуса, розподіліть по центру начинку, акуратно загорніть у рулет.

3. Перекладіть на деко і відправте запікати приблизно на 45-50 хв в розігріту до 180 гр духовку. В якості компаньйона до м’яса у нас був дрібний картофан, попередньо натертий сумішшю прованських трав. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇