Соковита Яловича вирізка

Як смачно зробити Соковиту Говяжю вирізку простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Свіжа Яловича вирізка без кістки
Масло рослинне
Часник
Розмарин
Сіль

Соковита Яловича вирізка покроковий рецепт

1. На сковороду, розігріту на сильному вогні виливаємо невелику кількість рослинної олії, ароматизируем його гілочкою розмарину (можна взяти засушений) і двома зубчиками часнику, розчавленими плоскою стороною ножа.
2. Як тільки масло розгорілося, зменшуємо вогонь на середній і викладаємо м’ясо. Перевертаємо так, щоб вся поверхня вирізки була обсмажена (тим самим ми запечатаем сік усередині м’яса і воно буде ніжним).
3. В попередньо розігріту до 200 градусів духовку ставимо форму з щільно загорнутим в пергамент з гілочкою розмарину підсоленим м’ясом і залишаємо на 180 градусах на 2 години. М’ясо виходить ніжним, м’яким і соковитим✨