Рубані котлети з курячого філе з кабачками

Рублені котлети з курячого філе з кабачками простий рецепт на сковороді.

Інгредієнти

Куряче філе (грудка) – 2 шт.
Кабачки – 500 г
Часник – 2 зубчики
Зелень петрушки – за смаком
Яйця – 2 шт.
Сметана – 2 ст. л.
Кукурудзяний крохмаль – 2 ст. л.
Сіль – за смаком
Перець чорний – за смаком
Масло – для смаження (у мене масло дхі)

Січені котлети з курячого філе з кабачками покроковий рецепт

1. Кабачок натерти на крупній тертці. Додати сіль, перемішати і залишити на 10 хвилин. Дрібно нарізати курячу грудку. Додати чорний перець, часник, і сметану.

2. Перемішати, залишити на 5 хвилин Кабачки віджати і відправити до курки. Додати яйця, кукурудзяний крохмаль. Смажити на середньому вогні по 5 хвилин з кожної стороны.

3. Викласти на паперовий рушник. Соковиті і ніжні січені котлети готові. Приємного апетиту! До зустрічі у нових рецептах.

Відео рецепт 👇