Смачна камбала запечена в духовці

Як приготувати смачну камбалу запечену в духовці рецепт простий. Ви дуже просили залишити цей рецепт в стрічці. Він простий, а камбала є практично в будь-якому магазині. Додайте в закладки, пересилайте рецепт друзям.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г 90.5 16.5/2.4/0.1

Камбала розморожена 2 шт
Цедра лимона
Зубчик часнику
3 ст. л. оливкової олії
Сіль
Перець
Спеції італійські трави

Смачна камбала запечена в духовці покроковий рецепт

1. Камбалу надрізати як на відео. Видавити в піалу зубчик часнику, натерти цедру лимона, додати спеції і все це залити оливковою маслом.

2. Камбалу посолити з усіх боків і натерти ароматним маслом. Відставити на годину. В ідеалі. Так риба буде набере аромати трав і чеснока.

3. Викласти рибу на деко вистелений пекарської папером і запікати 20-35 хв. Духовку попередньо розігріти до 180°.

Відео рецепт 👇