Як зробити Домашню локшину з яйця і борошна рецепт простий.
Інгредієнти
2 яйця
200 г борошно пшеничне
щіпка солі
1-2 ст. л вода
Я змішую два види борошна пшеничного: біле борошно з м’яких сортів і жовтеньку семолу (дурум) борошно з твердих сортів 1:1
Можна використовувати лише білу муку 👍🏻
Домашня локшина з яйця і борошна покроковий рецепт
1. Змішати всі інгредієнти, залишити тісто на отлежке 20-30 хв, знову замісити і повторити отлежки ще 2-3 раза.
2. Почати розкочування качалкою або за допомогою машини. Нарізати локшину потрібного вам размера.
3. Для зберігання локшину сушать або заморожують 👍🏻
Відео рецепт 👇