Турецький Бухлаваш з сиром і фаршем в лаваші в духовці

Як смачно зробити Турецький Бухлаваш з сиром і фаршем в лаваші в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

2 шт лаваш
сир м’який 350 грам
фарш 400 грам (у мене свинина яловичина)
яйце 1 шт і жовток 1 шт
сіль, перець, приправи за смаком

Турецький Бухлаваш з сиром і фаршем в лаваші в духовці покроковий рецепт

1. На деко кладемо перший шар лаваша викладаємо сир. Накриваємо другим листом і намазуємо фаршем.

2. Звертаємо щільним рулетом. Змащуємо жовтком, посипаємо сыром.

3. Випікаємо в духовці при температурі 180-190 градусів 25-35 минут.

4. Готово!

Відео рецепт 👇