Запечені брокколі з сиром в соусі бешамель в духовці простий рецепт. Грайливі брокколі сховалися під ніжним соусом бешамель і апетитною сирною скоринкою… Вони сподобаються навіть дітям! Точно також можна приготувати і з кольоровою капустою.
Інгредієнти
•1 качан брокколі
•30г тертого твердого сиру (наприклад, пармезан)
•панірувальні сухарі (за бажанням)
•сіль
•оливкова олія
•400мл соусу бешамель (рецепт у стрічці нижче)
Запечені брокколі з сиром в соусі бешамель в духовці покроковий рецепт
1. Помити броколі розібрати на суцвіття. Відварити в підсоленій киплячій воді близько 5 минут.
2. Змастити оливковою олією форму для духовки. Викласти в неї брокколі, зверху розподілити соус бешамель, посипати тертим сиром і панірувальними сухарями.
3. Полити тонкою цівкою оливкової олії і поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин (до рум’яної корочки.
Відео рецепт 👇