Запечені курячі стегна з гірчицею в духовці

Як смачно зробити Запечені курячі стегна з гірчицею в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

2 маленьких курячих стегна без кісток
сіль, перець
рослинна олія

Маринад:
1 ч. л. солодкої гірчиці із зернами
по 1/3 ч. л. сухого часнику, солодкої паприки
копченої паприки щіпка
1 ст. л. рослинного масла
сіль, перець

Запечені курячі стегна з гірчицею в духовці покроковий рецепт

1. Курячі стегна або гомілки без кісток натерти перцем, сіллю, рослинним маслом і залишити маринуватися хвилин на 30 (я залишила в холодильнику на ніч).
2. У сковороді розігріти рослинне масло і на сильному вогні швидко обсмажити м’ясо до рум’яної скоринки. Викласти стегна в тарілку і трохи остудити, сковороду зняти з плиты.
3. Змішати гірчицю, спеції, 1 ст. л. масла з сковороди. Змастити отриманою пастою шматки м’яса, викласти на деко, вистелений папером для випічки або на решетку.
4. Запікати в попередньо розігрітій до 200 °З (конвекція 180°С) духовці до готовності. Я запікала в пиццепечке і мені вистачило 20 хвилин.
Смачно до одуру!!!