Соковите і ніжне куряче філе на сковороді

Привіт! Сьогодні я покажу рецепт приготування соковитого і ніжного курячого філе на сковороді рецепт простий, швидкий і смачний. Відео від каналу Приємного апетиту з Іриною Подолян.

Інгредієнти

В 100 г – 156 ккал

Лимонний сік – 25 г
Крохмаль – 6 р
Сіль – 3-4 р
Сода – 3 р
Куряче філе – 500 г

Борошно для панірування
Жир для обсмажування

Соковите і ніжне куряче філе на сковороді покроковий рецепт

1. Куряче філе нарізати шматочками завтовшки 1,5 сантиметра занадто довгі розрізати навпіл з’єднати крохмаль (підійде будь-який) сіль, соду і ретельно перемішати суміш. Посипати філе і перемішати, щоб покрити кожен шматочок. Додати лимонний сік і розподілити його по всій поверхні, щоб сода і сік максимально прореагировали.

2. Залишити на 15-30 хвилин при кімнатній температурі, перемішати На розігріту сковороду додати жир. Я використовую топлене вершкове масло, посилання на рецепт під відео і вгорі екрану. Шматочки запанірувати в борошні і обсмажити на розігрітому маслі з кожного боку по 2 минуты.

3. Більше рецептів з м’яса і птиці посилання в описі верху екрану Перевернути і обсмажити повторно кожну сторону по 2 хвилини, вогонь середній готове філе викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.

4. Подати гарячим з улюбленим салатом або соусом. Підійде кетчуп, гірчичний, сальса і тому подобные.