Локшина з капустою, сиром пармезаном, беконом і часником

Як смачно зробити Локшину з капустою, сиром пармезаном, беконом і часником простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

200 г локшини
200 р капусти
100 г цибулі
50 г бекону
1 великий зубок часнику
50 г пармезану
3-4 ст. л. молока
1 ст. л. рослинного масла
сіль, перець

Локшина з капустою, сиром пармезаном, беконом і часником покроковий рецепт

1. Поставити варити локшину. У сковороді обсмажити нарізані дрібними кубиками цибулю і бекон. Капусту тонко-дрібно нарізати, додати в сковороду, посолити, перемішати. Додати дрібно нарізаний часник, перемешать.
2. Готувати до усадки, а потім тушкувати, підливаючи по необхідності воду з каструлі з пастою. Сир залити молоком і блендернуть. У мене пармезан тертий, я просто підливала молоко до отримання напіврідкої кашицы.
3. З пасти злити воду, додати пасту в сковороду, перемішати, поперчити, полити соусом, перемішати, прогріти і подавати. Смачно до одуру!!!