Котлетки під шубкою в духовці

Якщо ви жодного разу не готували котлетки під шубкою, обов’язково зберігайте цей швидкий, соковитий і дуже смачний рецепт😋🙌 Обов’язково приготуйте – здивуєтеся які незвичайні і ніжні вийдуть котлетки! Як зробити Котлетки під шубкою в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

Для фаршу
✔️Фарш (у мене яловичий) – 500гр.
✔️Ріпчаста цибуля – 1шт.
✔️Яйце – 1шт.
✔️Молоко – 40 мл
✔️Сухарі панірувальні – 2ст.л. з гіркою
✔️Сіль – за смаком
✔️Спеції – за смаком

Для шубки
✔️Яйця відварні – 2шт.
✔️Помідор середній – 1шт.
✔️Плавлений сир (у мене в ванні) – 2ст.л. з гіркою (або в брикеті 70гр.)
✔️Майонез – 2ст.л.
✔️Сіль, спеції – за смаком

Котлетки під шубкою в духовці покроковий рецепт

1. У великій мисці з’єднуємо всі інгредієнти для фаршу (цибулю дрібно нарізаємо, часник натираємо на дрібній тертці) і добре перемішуємо. Формуємо колобочкі, викладаємо їх на лист (я застелила його пергаментом для випічки) і притискаємо надаючи форму коржі (схожа на котлету для бургера).

2. Яйця відварні і плавлений сир якщо в брикеті натираємо на крупній тертці, помідори нарізаємо кубиком, додаємо інші інгредієнти це майонез, сіль і спеції, добре перемішуємо і викладаємо порційно зверху на сформовані котлеты.

3. Відправляємо випікатися в добре розігріту духовку до 180гр. на 30 хвилин, страва готується швидко, а виходить дуже соковите і незвичайне, рекомендую приготовить.

4. Готово.

Відео рецепт 👇