Курка з овочами у вершковому соусі з листковим тестом

Як смачно зробити курку з овочами у вершковому соусі з листковим тестом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Довго ж цей рецепт лежав в очікуванні…я готувала його навесні, потім були стрімкі сезонні пироги, потім балконні історії, і руки все не доходили. А тепер він повністю актуальний, в стилі «хелсі» прям для осені😂😂😂 Пироги, звичайно, теж будуть, але всьому свій час.

Інгредієнти

▪️3шт філе куряче
▪️пачка листкового тіста без дріжджів
▪️5-6 шт цибуля шалот
▪️кукурудза заморожена
▪️заморожений горошок
▪️заморожений перець і моркву
▪️500мл бульйону (води)
▪️2ст.л борошна
▪️100гр кремчиз
▪️приправа для курки
▪️приправа каррі
▪️сіль/перець

Курка з овочами у вершковому соусі з листковим тестом покроковий рецепт

1. Цибулю порізати і обсмажити на олії. Курку порізати невеликими кубиками, відправити до цибулі і обсмажити. Коли курка буде готова, додайте 2ст.л борошна і обсмажте все вместе.

2. Тепер можна додати прянощі і бульйон – протушкувати 5 хвилин. Додати заморожені овочі і сирний сир, добре перемішати, додати сіль і перець по вкусу.

3. Тепер всю суміш перекласти у форму для запікання, накрити листковим тестом (як кришкою) і змастити всі яйцом.

4. Зробіть невеликі надрізи в центрі тесту, щоб виходив воздух.

5. Запікати при 180С 20-25 минут.