Стейки з цвітної капусти

Як зробити Стейки з цвітної капусти рецепт простий. Два способи приготувати смачно 🍽

Інгредієнти

З невеликого качана ближче до центру можна вирізати максимум 2 стейка товщиною не більше 2 см
Вирізаємо обережно, щоб не розвалилися 😉

Стейки з цвітної капусти покроковий рецепт

1. Спосіб 1 швидко і дуже смачно:
Стейки відварюємо в киплячій підсоленій воді 5 -6 хв. На сковороді в цей же час обсмажуємо дрібно часник і цибулю дрібно на суміші рослинного і вершкового масла.

В масло можна додати сухий часник і улюблені трави. Перекладаємо стейк в сковороду і обсмажуємо з кожного боку до рум’яності по 3 хв приблизно, в кінці посолити. Викладаємо на тарілку, додаємо свіжомеленого перцю, мелконарезанного зелень (кінзу або петрушку) і обов’язково сметану.

2. Спосіб 2:
Також відварюємо 5-6 хв або просто обсмажуємо на вершковому маслі. Духовку гріємо до 190 градусів. Перекладаємо в форму, солимо і перчимо за смаком. Наносимо рівномірно фарш (у фарш краще додати цибулю на терці і трохи води, щоб був злегка рідкуватий). Далі сметанний соус ( сметана + часник + зерниста гірчиця небагато, можна і без гірчиці). Посипаємо сиром і в духовку на 30-35 мин.
3. При подачі посипаємо зеленню. І так, товсту центральну качан, звичайно краще не їсти , вона тримає наші суцвіття 😉і як би не запекли ми її, вона не стане сильно мягкой.