Куряче філе з грибами, сиром і цибулею в духовці

Як зробити смачне Куряче філе з грибами, сиром і цибулею в духовці з соусом рецепт простий.

Інгредієнти

🔸800 гр філе птиці
🔸1 цибулина
🔸250-300 гр печериць
🔸60 гр твердого сиру
🔸соєвий соус і соус теріякі – за смаком

Куряче філе з грибами, сиром і цибулею в духовці покроковий рецепт

1. Для начинки цибулю і гриби дрібно нарізаємо. Обсмажуємо спочатку цибулю до золотистого кольору, потім додаємо гриби і тушкуємо до м’якості. Філе нарізаємо на тонкі пласти і відбиваємо через пленку.

2. Сир натираємо на дрібній тертці. Викладаємо по верствам, як на відео. М’ясо, соус, грибна начинка, сир. Щоразу м’ясо змащуємо соєвим соусом (додатково м’ясо не солимо).

3. Самий верхній шар м’яса змащуємо соєвим соусом Теріякі або (це такий солодкий соус). Посипаємо рясно кунжутом. ⠀ Відправляємо в духовку на 180С на 40-45 минут.

Відео рецепт 👇