Курячі тефтелі в вершково грибному соусі на сковороді

Як смачно зробити Курячі тефтелі в вершково грибному соусі на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Куряче філе 1 половинка
Гриби 5-6 шт.
Цибулю 1/2 частина
Вершкове масло 50 гр
Вершки 100 мл (15-20%)
Кріп за смаком
Спеції за смаком

Курячі тефтелі в вершково грибному соусі на сковороді покроковий рецепт

1. В перемелений фарш додаємо пару щіпок солі (якщо даєте), перемішуємо, формуємо тефтелі. Обсмажуємо на олії ДХІ за пару хвилин з кожного стороны.

2. Нарізаємо гриби довільної форми, цибулю кубиками, тушкуємо на вершковому маслі до прозорості цибулі і напівготовності грибів. Додаємо спеції, далі сливки.

3. Коли вершки нагріються, викладаємо тефтелі. Тушкуємо до готовності, періодично перемішуючи. В кінці додаємо укроп.

Відео рецепт 👇