Кабачкові котлети з картоплею, цибулею та морквою на сковороді

Як зробити смачні домашні кабачкові котлети з картоплею, цибулею та морквою на сковороді простий рецепт.

Інгредієнти

2 великих кабачка
2 картоплі
1 морква
1 цибулина
Зелень
Часник 1 зубчик
1 Яйце
3ст л манної крупи
(Сіль, перець , паприка, куркума)
Панірувальні сухарі)

Кабачкові котлети з картоплею, цибулею та морквою на сковороді покроковий рецепт

1. Овочі натерти на тертці, додати манку, Яйце, спеції, сіль і дати постояти 15 хв!

2. Віджати сік, сформувати котлети, обваляти в сухарях і смажити з двох боків до золотистої корочки.

3. Прибрати у форму для запікання накрити фольгою і допекаться в духовку на 15 -20 хв при 180*.

4. Це дуже смачно 🤤 і ніжно !!

Відео рецепт 👇