Вершкова паста з часником і грибами

Вершкова паста з часником і грибами простий рецепт.

Інгредієнти

На 2 порції:
150 г цільнозернових макаронів
3 зубчики часнику
Дві жмені нарізаних грибів⁣
125 г веганского йогурту або вершків
Велика жменю шпинату
Сік 1/2 лимона⁣
1 ст. л. дезактивованиї харчових дріжджів nutritional yeast (за бажанням, для сирного смаку)
1ч. л. сушеного базиліка або 1 столова свіжого
Сіль і перець за смаком

Вершкова паста з часником і грибами покроковий рецепт

1. Приготуйте пасту відповідно до інструкції на упаковці. ⠀ ⠀ Подрібнений часник обсмажте на сковороді з невеликою кількістю води/олії протягом 3 хвилин до ароматного стану. ⠀ ⠀ Додайте гриби і смажте ще близько 8 хвилин, поки гриби не стануть м’якими. ⠀ ⠀
2. Додайте базилік і смажте ще 1 хвилину. Зменшіть вогонь. ⠀ ⠀ Злийте воду з пасти через друшляк, потім перемішайте пасту з часниковими гриби на сковороді. ⁣ ⁣ ⠀ ⠀ Додайте шпинат, перемішайте і дайте йому зовсім небагато припуститься на слабкому вогні. ⠀ ⠀
3. Зніміть з вогню і додайте йогурт/вершки, лимонний сік, харчові дріжджі і приправте сіллю і перцем. ⠀ ⠀ Добре перемішайте і подавайте на стол.