Крокети з сиром з індички

Як зробити Крокети з сиром з індички рецепт простий. Сирний індіанець 🧀 Він же индейные крокети, він же крокети з сиром з індички😎, він же Афтандил Калашников, Альоша Муромець, Муна Сунь Хунь Чай. Багатоликий, сирний, смачний і дуже простий у приготуванні🙌 ⠀ ⠀ 🤔до Речі, хто знає з якого фільму дані персонажі? ⠀ І як часто буває, є два шляхи: самурая — скористатися м’ясорубкою і зафаршить індіанця, або взяти готові крокети, Обидва правильні, обидва випробувані і обидва ведуть до смачної вечері👍 ⠀ Як вчинити, йти шляхом самурая, не прогинаючись від втоми трудових буднів, або піти шляхом #ЗЗЗ і приготувати собі вечерю за півгодини з готових крокетів, вирішувати, звичайно, вам.

Інгредієнти

Для крокетів на 2-3 порції
— 500 г индейных грудок
— 200 г тертої моцарелли для піци
— приблизно 300-400 г соусу маринара
— 50 г панірувальних сухарів
— 2 з подрібненого часнику
— 1 яйце
— 1 ріпчаста цибуля
— 1 ст. л. сушеного орегано
— щіпка солі і перцю
— оливкова олія
— форма для запікання
— м’ясорубка

На гарнір паста за смаком

Для соусу маринара на минималках
— 400 г подрібнених томатів
— 100 г сухого червоного винишка
— 70 г томатної пасти
— 1 ст. л сушеного орегано
— 2 з часнику
— 1 ст. л. бальзамічного оцту
— 2 ч. л. цукру

Крокети з сиром з індички покроковий рецепт

1. Для маринары на минималках все змішати в маленькому сотейнику, довести до кипіння, знизити вогонь до мінімуму, дати увариться на 1/3. Пропустіть через м’ясорубку індичку, часник і цибулю, додайте сухарів, орегано, сіль, перець, перемішайте до однорідності. Мокрими руками сформуйте крокети розміром з маленький яблоко.

2. Змастіть форму маслом, покладіть крокети і відправте в розігріту до 200 гр духовку на 15 хвилин. Тим часом відваріть пасту на 2-3 хвилини менше, ніж вказано на упаковке.

3. Візьміть велику сковороду, помістіть в неї пасту, викладіть крокети, залийте соусом марінара, присипте сиром і знову відправте в духовку на 15 хвилин. Якщо сир почне горіти, накрийте ваші крокети фольгою. Дістаньте, розкладіть по тарілках і наслаждайтесь.