Веганські паста з грибами

Як смачно зробити Веганські паста з грибами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дуже швидке блюдо, яке я полюбила готувати останнім часом) На постійну основу в раціоні все одно у мене залишаються тільки рецепти, які готуються максимум 15-20 хвилин, і тому я вирішила частіше ділитися ними з вами, навіть найпростішими☺️

Інгредієнти

•паста (у мене тальяьелле з бурого рису)
•гриби – можна взяти печериці, гливи, ерінгі, шиітаке або які вам подобаються)
•вега чікен – як додаткове джерело білка, замість неї можна взяти сейтан або тофу або нут або нічого не брати, і так вийде смачно))
•цибуля і часник – можна взяти свіжий, але я, як ви знаєте, використовую завжди сушений)))
•олія – у мене авокадо
•вершки рослинні – у мене мигдальні, а можна взяти просто рослинна молоко)
•сирні дріжджі, nutritional yeast
•веган пармезан – тут вже опціонально

Веганські паста з грибами покроковий рецепт

1. Ставимо варитися пасту (у мене це займає 12 хвилин). В цей час розігріваємо олію на сковороді, додаємо цибулю, часник, гриби, вега чікен, обжариваем.

2. Коли гриби зменшаться в розмірі, додаємо вершки і nutritional yeast. Додаємо готову пасту.

3. Перемішуємо. Зверху можна посипати ще веган пармезаном, якщо він є. Швидкий і ситний обід готов.

Відео рецепт 👇