Гнізда з курячим фаршем, сиром і яйцем в духовці

Як зробити Гнізда з курячим фаршем, сиром і яйцем в духовці рецепт простий. ⠀Якщо все-таки гості доживуть до гарячого, то це блюдо буде відмінним варіантом. Смачне і ситне блюдо з гарною подачею ☺️

Інгредієнти

НА 6 ШТУК ПО 100 ГРАМ:
450 грам фаршу (у мене з курячого стегна), 1 голівка цибулі, 1 яйце, 50 грам хлібців (у мене житні)/панірувальні сухарі, сіль, перець, часник, хмелі-сунелі за смаком, 60 грам сиру, 12 перепелиних яєць.

Гнізда з курячим фаршем, сиром і яйцем в духовці покроковий рецепт

1. Цибулю нарізати на дрібні кубики. До фаршу додати яйце, цибулю і добре перемішати. Хлібці змолоти блендером в крихту і також додати до фаршу (можна замінити на панірувальні сухарі). Додати до м’яса сіль, перець, сушений часник і інші улюблені приправи, перемішати і прибрати в холодильник на полчаса.

2. Розділити на 6 рівних частин, сформувати з кожної гніздо, викласти на деко, застелене фольгою і запікати при температурі 180 градусів до готовності (25-30 хвилин). Готові гнізда посипати сиром, вбити в кожне по 2 перепелиних яйця і знову прибрати в духовку на 5-7 хвилин (білок повинен схопитися).

3. Зверху за бажанням посипати приправами, прикрасити свіжою зеленню і подавати до столу. До речі начинка може бути абсолютно будь-яка, ми іноді робимо з грибами і сирним сиром, з сиром, часником і помідором, виходить чудово! Обов’язково попробуйте.

Відео рецепт 👇