Куряче філе під ніжною шубкою

Як смачно зробити Куряче філе під ніжною шубкою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

✴️ Філе однієї Курячої грудки
✴️ Сіль, спеції – за смаком
✴️ Болгарський перець – 1 шт
✴️ Помідор – 1 шт
✴️ Цибуля ріпчаста – 1 шт.
✴️ Сир – 100 г
✴️ Сметана – 2 ст. л.

Куряче філе під ніжною шубкою покроковий рецепт

1. Куряче філе відокремлюємо від кісток і кожне розрізаємо вздовж на 2 частини. Повинно вийде 4 шматочки товщиною приблизно 1-1,5 см. Посипаємо м’ясо сіллю, спеціями і викладаємо на змащену рослинним маслом форму.

2. Болгарський перець, помідор, цибулю нарізаємо на дрібні кубики і з’єднуємо в окремій мисці. Сюди ж додаємо натертий на дрібній тертці сир, сметану, спеції за смаком, перемешиваем.

3. Отриману масу викладаємо рівномірно на підготовлене філе і посипаємо зверху сиром. Запікаємо в духовці при 180 градусах 40 хвилин. Подаємо з улюбленим гарніром 😋

Відео рецепт 👇