Кабачки з цибулею, часником і сметаною на сковороді по угорськи

Кабачки з цибулею, часником і сметаною на сковороді по угорськи простий рецепт домашній.

Інгредієнти

Кабачки 3 шт
Цибуля 1 шт
Лимон 1 шт
Часник 3 зубчики
Сметана 3 ст. л.
Сіль, спеції за смаком

Кабачки з цибулею, часником і сметаною на сковороді по угорськи покроковий рецепт

1. Очищаємо кабачки нарізаємо, перекладаємо в миску, додаємо сік лимона і залишаємо на пів години. Нарізаємо цибулю і обсмажуємо на сковороде.

2. Натираємо моркву і обсмажуємо разом з цибулею, додаємо часник, викладаємо нарізані кабачки, перемішуємо і обсмажуємо 5-7 минут.

3. Солимо, додаємо спеції і 3 столових ложки сметани, перемішуємо і тушкуємо до готовності 10-15 хвилин. Друзі, це дуже смачно і корисно! Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇