Рис з фаршем і картоплею

Як смачно зробити Рис з фаршем і картоплею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Рис і картопля одні з улюблених продуктів у нашій родині, а ще й макарони, але мова сьогодні не про них. Сьогодні пропоную швидкий і смачний вечерю або обід для всієї родини. Це блюдо спочатку готувалося в духовці, але, я не я, якщо не буду пробувати і експериментувати. Картоплю можна не додавати, а перед подачею перемішати блюдо або приготуйте з картоплею і подайте як у мене шарами. Зберігайте рецепт! Готуйте із задоволенням!

Інгредієнти

250 гр фарш
1 цибулина
1 шт томат
250 гр рис
3-4 ст л рослинне масло
4-5 бульб картоплі

Рис з фаршем і картоплею покроковий рецепт

1. В казані або глибокій сковороді розігріваємо олію, дрібним кубиком нарізати цибулю і злегка обсмажуємо, потім додаємо фарш ( у мене яловичий) Обсмажуємо фарш, додаємо томат нарізану кубиками, можна замінити томатною пастою 1 ст л (у мене заморожена томат).

2. Злегка обсмажити, трохи посолити. Рис промити кілька разів ( рис у мене кубанський) Викладаємо рис поверх фаршу. Картоплю нарізати кружечками і викладаємо поверх рису, ще рас посолити і поперчить.

3. Вливаємо теплу воду, так щоб злегка покривала картоплю. Накрити кришкою, довести до кипіння і зменшіть вогонь до мінімуму. Готуйте 17-20 хвилин. Вимикаємо і залишаємо на 5-10 хвилин. Наша страва готова! Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇