Тавадури грузинське тушковане мясо яловичини з помідорами

Як смачно зробити Тавадури грузинське тушковане м’ясо яловичини з помідорами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. М’ясо по-грузинськи. Виходить ніжне, м’яке, з остринкой 🌶 Коли я вперше побачила цей рецепт, то найбільше мене здивували інгредієнти 😉, але сумніватися «готувати-не готувати не потрібно, готуйте обов’язково 😀👌

Інгредієнти

Час приготування: 1 год 30 хв

500 г яловичини
1 велика цибулина 🧅
350-400 г маринованих помідорів
1 ст. л. аджики
1 ст. л. томатної пасти
пучок петрушки (або по половині пучка петрушки і кінзи)
2-3 зубчики часнику

Тавадури грузинське тушковане м’ясо яловичини з помідорами покроковий рецепт

1. М’ясо наріжте невеликими шматочками, приблизно 2х2 див. В сотейнику розігрійте рослинне масло, потім зменшіть вогонь, викладіть м’ясо і тушкуйте під кришкою на невеликому вогні 1 час.
2. Через 30 хвилин після початку гасіння, додайте 0,5 ст. л. аджики. Цибулю наріжте кубиками, обсмажте на сковороді на рослинному маслі до золотистого кольору. Додайте томатну пасту, трохи обжарьте.
3. З маринованих помідорів зніміть шкірку і подрібніть блендером. Додайте пюре з помідорів до цибулі. Потім додайте 0,5 ст. л. аджики, добре перемішайте, потушкуйте 3-4 минуты.
4. Досоліть за бажанням. Перекладіть м’ясо в соус, додайте подрібнений часник зелень, тушкуйте під кришкою 10 хвилин. При подачі можна посипати зеленим луком.