Запечений дрібну картоплю в шкірці в духовці

Як смачно зробити Запечений дрібну картоплю в шкірці в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ммм, як багато в цих словах! Що може бути смачніше і простіше!? Запечена картопля в духовці по праву вважається одним з найулюбленіших і смачних страв домашнього приготування.
Вона ситна, ароматна і неймовірно апетитна, завжди доречна на столі в якості самостійної страви або на гарнір. А вже якщо це картопля бебі, то це верх блаженства!
До речі, не всі (хто сам вирощує картоплю) таку дрібницю беруть в їжу, знаходячи їй інше застосування. Я ж, по-розумному, цю некондицію забираю у цих городників. Правда тепер деякі зрозуміли весь кайф від страв з такої картопельки, ну і більше не діляться🤣.

Інгредієнти

▫️дрібну картоплю
▫️оливкова (рослинна) масло
▫️сіль
▫️суміш перців мелена
▫️часник сушений (мелений)
▫️копчена паприка
▫️чебрець свіжий (листочки обібрати від гілочок)
▫️гірчиця російська (трохи)
▫️гілочка розмарину
▫️зелень петрушки для подачі

Запечений дрібну картоплю в шкірці в духовці покроковий рецепт

1. Картоплю помити, обсушити, добре перемішати з усіма інгредієнтами (крім розмарину та петрушки).
2. Викласти на деко, зверху покласти невелику гілочку розмарину, запікати при 180° до м’якості картоплі (перевіряємо ножем або зубочисткою).

3. Подавати з дрібно порубленой петрушкою. Приємного апетиту!