Курка зі стручковою квасолею на сковороді

Курка зі стручковою квасолею на сковороді простий рецепт в азіатському стилі. Швидко, просто і неймовірно смачно!

Інгредієнти

▪️Куряче філе – 400 г
▪️Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л. з гіркою
▪️Кунжут – 2 ч. л.
▪️Приправи: чорний перець, паприка, часник та ін
❌сіль не треба – соєвий соус солоний
▪️Соєвий соус – 50 мл
▪️Олія оливкова/ ДХІ – 1 ст. л.
▪️Квасоля стручкова ~200 г

Курка зі стручковою квасолею на сковороді покроковий рецепт

1. Філе нарізати невеликими довгими шматочками. Скласти в пакет, додати крохмаль і приправи і добре потрясти. Розігріти сковороду, додати масло.
2. Обсмажити курку на великому вогні, періодично помішуючи 3-5 хвилин до золотистої скоринки. Зменшити вогонь і готувати під кришкою ще хвилини 3.
3. Потім покласти заморожену квасолю і готувати разом з нею ще 3 хв. Потім наливаємо соєвий соус і смажимо ще пару минут.
4. Якщо є – можна додати ще трохи соусу Теріякі/ кисло-солодкого і т. п.