Курячі сердечка в сметанному соусі на сковороді

Яким смачний стравою можуть бути сердечка 😍 я навіть і не знала 🤭 вони такі м’які, вершкові, за рахунок перуки додається копчена нотка , просто очманіти 😋 обов’язково спробуйте , тим більше сердечка дуууже корисні і низькокалорійні 😉 Як зробити Курячі сердечка в сметанному соусі на сковороді рецепт простий.

Інгредієнти

КБЖУ на 100: 131/9.4/9.3/2.5

Курячі сердечка – 500 г
Цибуля ріпчаста – 1 шт (145 гр)
метану 15% – 100 р
Вершкове масло – 10г
Оливкова олія – 2 гр
Сіль, перець – за смаком
Вода 300 мл
Копчена паприка – 1/2 год/л

Курячі сердечка в сметанному соусі на сковороді покроковий рецепт

1. Курячі сердечка розрізаємо на дві частини, очищаємо від надлишків. Цибулю порізати півкільцями. Обсмажуємо цибулю на олії до прозорості. Додаємо сердечка і вершкове масло, 6 хвилин смажимо на середньому огне.
2. Наливаємо 300 мл води, накриваємо кришкою і тушкуємо 40 хвилин на маленькому вогні, час від часу помішуючи. Коли практично вся вода випарується, додаємо сметану, сіль, перець, копчену паприку.
3. Все добре перемішуємо і тушкуємо ще 10-15 хвилин під кришкою. Подаємо з будь-яким гарніром 🤤