Смажені манти на сковороді

Як смачно зробити Смажені манти на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Смачніше ви не їли, їх можна нескінченно поїдати. І ніякої пароварки не потрібно 🍽.

Інгредієнти

Для тесту:
400 мл води
1 ст. л крохмалю картопляного
1 яйце
1 ст. л рослинного масла
650 г борошна
Щіпка солі

Для начинки:
700 г жирного фаршу (яловичина, баранина)
300 г цибулі
20-30 г зелені
Сіль, перець за смаком
Вода

Смажені манти на сковороді покроковий рецепт

1. Для тіста:
Вода кімнатної t°. Все просто змішуємо і замішуємо хв 10-15 пружне тесто.

2. Для начинки:
Води додаємо щоб фарш не був надто густим. Тісто ділимо на кілька частин. Начиняємо, щільно защипуємо краю. Смажимо з 2-х боків до рум’яності. Після смажимо цибулю з морковкой.

3. Коли вони стануть майже м’якими вливаємо томати, тушкуємо 2 хв. Викладаємо манти, тушкуємо під кришкою 5-8 хв. Залежить від їх размера.

4. Посипаємо зеленню і насолоджуємося 💔

Відео рецепт 👇