Корейські Ттокпокки

Ттокпокки це традиційний, дуже смачне і в міру пікантне блюдо вуличної їжі Кореї. І зараз такий набір можна виграти! Як зробити Корейські Ттокпокки рецепт простий.

Інгредієнти

Тток 250 гр
паста Чилі середньої гостроти 200 гр
Зерновий сироп 30 гр
Сушені рисові коржі 20 гр
Соєвий соус 6 мл
Цукор 5 гр
Можна було додати порошок Чилі, але я не став)

Корейські Ттокпокки покроковий рецепт

1. Всі ці продукти при бажанні можна знайти в азіатських магазинах. Так само можна приготувати і самостійно з доступних вам продуктів. Як це зробити запишу інший ролик. ⠀ А зараз класичний рецепт з оригінальних продуктів. У процесі готування я кайфанув, все просто і зрозуміло! ⠀

2. Потрібно залити рибні коржі 360 мл окропу, а тток залити окропом так, щоб закрити всі рисові палички. По закінченню 10 хвилин дістаємо всі з води. Рибний бульйон зберігаємо! ⠀ В сотейник виливаємо залишки рибного і туди ж відправляємо всі заготовлені спеції. Доводимо до кипіння і додаємо тток. ⠀

3. Варимо 10-12 хвилин випарівая воду. Коли соус став в’язкий закидаємо рибні коржі і тушкуємо ще 2 хв. ⠀ Знімаємо з вогню. І викладаємо порційно. А для кращого смаку можна додати варене яйце і зелений лук. Такий коробочкою точно наїдяться 2-3 людини. Всім приємного апетиту і удачі в розыгрыше.

Відео рецепт 👇