Червона риба з овочами і грибами в духовці

Як смачно зробити Червону рибу з овочами і грибами в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Рибні стейки
Овочі будь-які, у мене:
Болгарський перець
Черрі
Печериці
Батат
Соус теріякі або суміш мед і соєвий соус 1:1
Сушений часник (можна свіжий)
Сушений базилік за бажанням
Сік лимона за бажанням

Червона риба з овочами і грибами в духовці покроковий рецепт

1. Овочі ріжемо, солимо, перчимо, скроплюємо маслом. Ті що запікаються довше ріжемо тонше. Рибні стейки трохи солимо, теж перчимо, поливаємо соусом – можна взяти готовий теріякі, я просто змішала мед і соєвий соус 1:1, за бажанням додаємо часник сушений, можна свіжий. Також рибку можна просто скропити маслом.
2. Все посипаємо сушеним базиліком (за бажанням) і запікаємо при 180 градусах 40 хв. Орієнтуйтеся на м’якість самого твердого овоча, у мене це був батат. Готову рибку збризнути соком лимона, можна посипати кунжутом.

3. Поради:
1. Овочі можна будь-які, які любите – морква, картопля, кабачок, баклажан і тд
2. Час випічки коректуйте за складом овочів, якщо не буде твердих типо картоплі або батату, але вистачить і 30 хвилин, також можна спочатку поставити овочі хвилин на 10-15, потім додати стейки

Відео рецепт 👇