Спагетті карбонара з беконом, жовтками і сиром на сковороді

Спагетті карбонара з беконом, жовтками і сиром на сковороді простий рецепт. Спробувавши приготувати карбонару без вершків, ви більше не подивіться в їх бік. Дуже смачний, справжній рецепт цієї чудової пасти!

Інгредієнти

на 2 порції

Спагеті 100 гр
Бекон 100 гр
Жовток 3 шт
Сир 60 гр
Чорний перець за смаком
Бульйон з під спагетті 2 ополоника не повних

Спагетті карбонара з беконом, жовтками і сиром на сковороді покроковий рецепт

1. Бекон нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо без масла. Відварюємо спагетті аль-денте. Додаємо спагетті до бекону і 1 ополоник бульйону, в яких варилися спагетти.

2. Перемішуємо і готуємо ще хвилину. Змішуємо жовтки, сир і ще 1 ополоник бульйону. Знімаємо спагетті з плити (це важливо) і вливаємо жовтки з сиром постійно помешивая.

3. Щоб жовток не згорнувся. Перемішали і можна викладати на тарілку. Посипати тертим сиром і перцем. При бажанні прикрасити свіжим жовтком!

Відео рецепт 👇