Свинячі стейки з медом і гірчицею Гордона Рамзі

Як смачно зробити Свинячі стейки з медом і гірчицею Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Свинячі котлети з медом і гірчицею – рецепт з книги “Сімейний обід в неділю і інші рецепти” Гордона Рамзі. (в книзі чомусь переклали як свинячі відбивні) Маринад не тільки розм’якшує м’ясо, але і насичує його цілою гамою приголомшливих смаків.

Інгредієнти

На 6-8 порцій:
6 – 8 свинячих стейків (можна на кістки), приблизно по 200 г кожна
оливкова олія для змащування

МАРИНАД:
2 ст. п. діжонської гірчиці
4 ст. л зернистої гірчиці
6 ст. п. рідкого меду
4 ст. л. вустерського соусу
4 ст. п. світлого соєвого соусу

Свинячі стейки з медом і гірчицею Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Змішайте інгредієнти маринаду в неглибокій мисці. Покладіть в нього свинячі відбивні і переверніть, щоб все м’ясо було покрито маринадом. Накрийте плівкою і поставте на ніч у холодильник.
2. Розігрійте сковороду-гриль або гриль. Обсушіть м’ясо, маринад зберегти. Змастіть відбивні оливковим маслом і смажте на сковороді або грилі, періодично поливаючи маринадом, по 4 -5 хвилин з кожного боку, поки м’ясо не повністю прожарится.
3. Поставте відбивні в тепле місце на 5-10 хвилин. На гарнір подайте салат і хрусткий хлеб.