Як смачно приготувати баранину на сковороді

Приголомшливий джиз з баранчика! Можна брати і м’якоть задньої ноги і ось такі реберця – ніжно і соковито! Як смачно приготувати баранину на сковороді простий рецепт.

Інгредієнти

✔️ребра або м’якоть ніжки баранчика 2-2,5 кг
✔️склянку міцної заварки з хорошого чайного листа 300 мл
✔️сіль, перець, коріандр і улюблені приправи для баранини або готові суміші – відмінно заходить чебрець або трохи розмарину, замість них або гірський кмин або трохи зіри
✔️жирова сітка, якщо готуєте м’якоть ніжки
✔️маринований цибулю з оцтом
✔️кінза сумах обов’язково

Як смачно приготувати баранину на сковороді покроковий рецепт

1. Ребра або м’якоть обсмажити на високому вогні до красивої скоринки з усіх боків. На дно каструлі з товстим дном або казана викласти зрізані тонко шматочки жиру, у разі м’якоті задка беріть жирову сітку і їй вистеліть дно.
2. Укладіть м’ясо, поставте на плиту на середній вогонь, як м’ясо дасть сік і закипить зробіть мінімальну потужність і тушкуйте годину під кришкою. Через годину посолити, поперчити і додати спеції, перемішати, влити заварку, як закипить тушкувати ще годину а повільному огне.
3. Подаємо обов’язково з маринованою в оцті цибулею, кінзою і посипаємо сумахом. В отриманий сік зазвичай вмочують тандырную корж