Запечені курячі крильця в соусі в духовці

Відмінне блюдо щоб поласувати самому і здивувати гостей. Запечені курячі крильця в соусі в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

✔️1 кг курячих крил

Для запікання:
✔️2 ст. л. борошна
✔️1 ч. л. розпушувача
✔️Сіль
✔️Спеції (у мене сухий часник, сухий кріп, копчена паприка)

Для соусу:
✔️30 грамів вершкового масла
✔️50 грамів сиру пармезан
✔️Петрушка
✔️Сік апельсина за смаком
✔️Сік лимона за смаком

Запечені курячі крильця в соусі в духовці покроковий рецепт

1. Крила порубати по суглобам, кінчики не використовуємо, обсушити паперовим рушником, щоб не було влаги.
2. Змішати всі інгредієнти для запікання, обваляти крила, викласти на силіконізоване папір для запікання на деко і запікати при 200 градусах 20 хвилин, потім перевернути крила ще запікати при 200 градусах 20 минут.
3. Готуємо соус – масло розтопити, додати натертий сир, січену петрушку і сік фруктов.
4. Гарячі крила викласти в соус, добре перемішати, залишити на 10 хвилин і насолоджуватися! Приємного апетиту!