Паста тальоліні з молюсками вонголе і кабачками Гордона Рамзі

Як смачно зробити Паста тальоліні з молюсками вонголе, кабачками і вином Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

На 4 порції:

400 г свіжих тальоліні
500 г молюсків (вонголе венерка)
Оливкова олія першого віджиму
1 червоний перець чілі, дрібно нарізати
1 зубчик часнику, дрібно нарізати
125 мл білого вина
125 мл овочевого бульйону (або води)
25 г вершкового масла
2 кабачка, дрібно нарізати кружками
1 щіпка шафрану
10 г петрушки, листя обірвати і крупно нарізати (стебла зберегти)
10 г естрагону, листя обірвати і крупно нарізати

Паста тальоліні з молюсками вонголе і кабачками Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Покладіть молюсків в каструлю з невеликою кількістю оливкової олії, чілі, часнику, стебел петрушки, білого вина і овочевого бульйону і накрийте кришкою. Поставте каструлю на середній вогонь і варіть, поки молюски не почнуть раскрываться.
2. Зніміть каструлю з вогню і дайте рідини охолонути. Відкладіть молюсків в бік і процідіть рідину через сито, викинувши перець чилі, часник, стебла петрушки і т. д. Доведіть бульйон з молюсків до кипіння, а також глибоку каструлю з підсоленою водой.
3. Варіть пасту протягом 2 хвилин у воді, потім злити і додати в киплячий бульйон з молюсків, варіть 2 хвилини. Додайте вершкове масло в сковороду разом з кабачками, шафраном, рубаною зеленню і невеликою кількістю оливкової масла.
4. Перемішайте всі разом, потім додайте молюсків. Поверніть каструлю на вогонь приблизно на 40 секунд, щоб прогріти молюсків. Перед подачею на стіл посолити і вичавити лимон.