Овочеве рагу з яловичиною, кабачками, баклажанами і морквою

Як зробити овочеве рагу з яловичиною, кабачками, баклажанами і морквою рецепт простий.

Інгредієнти

✅️Яловичина – 1 кг (У нас тазобед. частина)
✅️Баклажани – 3 шт
✅️Кабачки – 3-4 шт
✅️Морква – 5 шт
✅️Цибуля – 3 шт
✅️Перець болгарський – 3 шт
✅️Часник – 7-10 зубчиків
✅️Сіль, перець – за смаком
✅️Цукор – 1 ч. л
✅️Оцет – 1 ст. л
✅️Вода питна – 70 гр
✅️Томатний соус – 7-10 ст. л (У нас 3 види, використовуйте той, який Вам дуже подобається, і відповідно підходить за смаком до нашої страви)
✅️Лавровий лист – 3 шт
✅️Свіжа зелень
✅️Гарний настрій – багато!😊

Овочеве рагу з яловичиною, кабачками, баклажанами і морквою покроковий рецепт

1. Яловичину нарізаємо середніми шматочками, цибулю півкільцями, на дно каструлі кладемо яловичину, зверху цибулю, додаємо воду, накриваємо кришкою і тушкуємо на нескорий. вогні 1 годину. Через 1 годину додаємо моркву і болгарський перець, накриваємо кришкою, тушкуємо ще 17-20 минут.

2. Засипаємо інші овочі: кабачки, баклажани, часник, спеції і соус. Перемішуємо, тушкуємо на нескорий. вогні під кришкою 1 годину 10 минут.

3. Посипаємо свіжою зеленню і подаємо з будь-яким гарніром. Виходить дуже смачне, ніжне, соковите м’ясо і класна овочевий соус, який дає додаткову соковитість страви!