Рулетики з фаршем в соусі на сковороді

Чесно кажучи я знову в ступорі, бо не знаю як назвати це чудо кулінарії. Рулетики з фаршем в соусі на сковороді простий рецепт.

Інгредієнти

На 5-6 порцій:

Тісто
🥚1 яйце
🧂1 ч. л. солі
🧊150 мл. води
🥄400 г. борошно

Начинка
🥩600-700 р. будь-якого фаршу (у мене суміш курки та індички)
🧅1 велика цибулина
🥄🧂1 ч. л. солі
🥄Свіжий. мовляв. чер. пер
🥄1 ч. л. коріандру
🌿Пучок петрушки
💧100 мл води

Соус
1 великий червоний солодкий перець
🧅1 цибулина
🥕1 морква
🧄3-4 зубчики часнику
🍅Помідор за бажанням
🧂сіль, перець, паприка за смаком

Рулетики з фаршем в соусі на сковороді покроковий рецепт

1. Тісто. Змішати яйце, холодну воду, сіль. Додати половину борошна, змішати віночком, потім другу половину борошна, замісити тісто. Загорнути в плівку. Покласти в холодильник на 30-60 хв. Начинка. М’ясо і цибулю подрібнити у м’ясорубці. Додати сіль, перець, коріандр, петрушку, воду.

2. Збірка. Тісто розкачати в прямокутний пласт товщиною 3 мм.. М’ясо рівномірно розподілити по всій поверхні. Згорнути в рулет, защипнути краю. Нарізати на брусочки товщиною 4 см.

3. Соус. Все подрібнити в блендері. Або нарізати шматочками і зробити засмажку. А для більш класичного смаку пельменів зробити сметанний соус, як для курочки з минулого посту, тільки води менше. Приготування. На гарячу сковороду налити масло, подрібнені овочі, сіль, перець, паприка по вкусу.

4. Тушкувати на слабкому вогні 10 хвилин. Зверху викласти м’ясні рулетики. Закрити кришкою, тушкувати ще 20 хвилин. Якщо для вас порція велика, можна заморозити рулетики разом з соусом.

Відео рецепт 👇