Мясо по-французьки в сковороді

Як смачно зробити М’ясо по-французьки в сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

200-250 г курячої грудки
100-150 г печериць (використовувала заморожені)
1 цибулина 100 г
2 ст. л. соєвого соусу
350-400 г картоплі
1 помідор 200 г
100-150 г сиру
2 ст. л. рослинного масла
сухий часник, паприка, пажитник
сіль, перець

М’ясо по-французьки в сковороді покроковий рецепт

1. М’ясо нарізати невеликими кубиками, цибулю тонкими чвертькільцями. Змішати м’ясо з цибулею і спеціями, влити соєвий соус, помасажувати, відставити. Картоплю очистити, нарізати чвертькільцями товщиною приблизно 2,5 мм. Залити картоплю крутим окропом, накрити, відставити на 15 хвилин. Воду злити, картоплю обсушити, посипати спеціями і заправити ложкою рослинного масла.
2. У сковороді розігріти рослинне масло. Підсмажити м’ясо з цибулею до усадки і випарювання рідини. Додати нарізані пластинками гриби, готувати до випаровування рідини. Додати картоплю, ретельно перемішати. Накрити сковороду кришкою, зменшити нагрів до мінімуму і готувати 15 хвилин, кожні 5 хвилин перемешивая.
3. Помідор нарізати тонкими пластинками (я серцевину видалила). Викласти скибочки помідора на м’ясо з картоплею, посипати тертим сиром і готувати під кришкою ще 5 хвилин до розплавлення сиру. Подавати, посипавши зеленню. Смачно до одуру!!!